Tjenester

Sveising

Vi har god kapasitet med over 350 ansatte og kan løse det meste. Våre produksjonsledere og formenn har lang erfaring i bransjen og kan stål. I dag er vi i stor grad ute med kunder og er til sted på å over 30 verft langs kysten. Ved behov kan vi kan produsere på egne fasiliteter.

Vi disponerer hall på Aukra og er godt utstyrt i produksjoner vi utfører. Arealet er på rundt 4000 kvm. Alt utstyr som kreves for å drive en rasjonell og god produksjon under optimale forhold er tilgjengelig; travers-kraner med total løftekapasitet på 200 tonn, sveiseutstyr, valse, c-presse, håndutstyr, kappestasjoner for rør og profiler. Vegg i vegg med produksjonshallen er det også en hall for sandblåsing og overflatebehandling. Arealet på denne er 15 x 27 meter.

Hvite metaller

Vi har en egen avdeling i Hjørungavåg som produserer i rustfritt og aluminium. Her har vi god kapasitet i innendørs produksjonshaller, med krankapasitet og lett tilgang for både land- og sjøtransport.

Vi har god erfaring med å produsere blant annet fiskehandteringsutstyr, fiskefabrikker og ulike konstruksjoner. Ta kontakt der som du har et behov vi kan hjelpe med!

Utrustning

Vi kan bistå med det meste av utrustning og montering i maritim industri og mot havbruk. God kapasitet, fleksibilitet og vi reiser dit du har behov.