Vi har inngått ny kontrakt med Fiskerstrand verft

25. Jun 2024

Bauta Maritime har signert kontrakt med Fiskerstrand Verft på ombygging av en ferge for et Canadisk rederi. Arbeidet innebærer utskifting av hudplater for oppgradering til isklasse, deling av fartøyet, samt bygging og montering av forlengelseseksjon.

Det nye oppdraget omfatter deling av den 43 meter lange fergen og utskifting av alle hudplater under hoveddekk for oppgradering til isklasse. Vi skal også bygge og montere en seksjon på 8,4 meter med en vekt på 52 tonn. Fergen blir da 51,4 meter lang.


En av de største kontraktene til Bauta Maritime
Vi er stolte over å ha skrevet kontrakt med Fiskerstrand Verft på dette oppdraget. Assisterende produksjonsleder, Øystein Krogset sier følgende om kontraktsinngåelsen:

«Dette oppdraget føyer seg inn i rekken blant de største kontraktene vi har signert i Bauta Maritime. Vi er glade for å kunne videreføre det gode samarbeidet vi har med Fiskerstrand Verft, og gleder oss til å ta fatt på arbeidet».

Fergen het tidligere Kvernsund, og skal etter ombyggingen gå i oppdrag i Canada. Leveransen til Bauta Maritime skal ferdigstilles innen utgangen av august i år.


«Dette oppdraget føyer seg inn i rekken blant de største kontraktene vi har signert i Bauta Maritime. Vi er glade for å kunne videreføre det gode samarbeidet vi har med Fiskerstrand Verft, og gleder oss til å ta fatt på arbeidet»

2023 Bauta Group. All Rights Reserved

Personvern Rettigheter